Al Treilea Război Mondial

În viziunea mea – și nu vreau să am dreptate – , al Treilea Război Mondial a început, fiindcă Rusia nu poate fi cucerită și nu pentru faptul că este plină de eroi – eroi au toate popoarele – , ci datorită spațiului ei geografic vast, cât un cosmos. Și rușii cunosc lucrul acesta… Și dacă Napoleon, un geniu al omenirii, nu a reușit sau Hitler, atunci nimeni nu o poate face; desigur, Napoleon a greșit, în planul lui, pentru că a fost prins de iarnă, dar, totuși, până la instalarea „generalului iarna”, a încercat, a mărșăluit prin stepe, nealegându-se cu absolut nimic.

Nu trebuie să ne mai ascundem după deget: dacă o țară este atrasă într-un război (orice țară, nu neapărat cele care astăzi se luptă între ele), se atestă un singur lucru, că în acea societate, este ceva putred, că diplomația a eșuat, fiindcă au fost puse în funcții pile și nu oameni competenți, capabili să obțină în acte angajamente de la vecini atât de puternici, precum rușii.

Consider că, pentru moment, soluția stopării acestei avalanșe de trupe, către, poate, un continent întreg, este necesară bip bip bip. De ce să fie în pericol o planetă, pentru o țară, mai ales că popoarele care se înfruntă sunt rude apropiate. Totuși, dragoste cu de-a sila nu se poate.

(Va urma)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *